Over ons

Mijn naam is Inge, werkzaam in de grafische branche en ik ben sinds 2008 woonachtig in Horst. In 2017 heb ik met mijn gezin de sleutel gekregen van ons droomhuis waar we allemaal volop onze creativiteit in kwijt kunnen en waar we de komende jaren ook nog lekker aan het klussen blijven. Dit huis gaf ons echter nog iets extra’s; een ideale ruimte voor iets wat al heel lang mijn hobby is. Die hobby is hier in september 2018 een officieel bedrijfje geworden: I-shirts

Wat die hobby dan precies is?

Shirts en textiel bedrukken, kaartjes maken en ander grafisch werk. Ideeën zijn er genoeg, de producten die we kunnen leveren zullen ook meer en meer worden.

Waar de inspiratie vandaan komt? 

Mijn vriend, onze kinderen, de kleine en bijzondere dingen in het dagelijkse leven. En uit de input en verhalen van de klanten uiteraard.

Wat heb jij eraan?

Wij maken niet alleen zoals zoveel webshops leuke shirt bedrukkingen maar bieden op maat gemaakte/gepersonaliseerde producten aan. We hebben een groot aantal voorbeelden, maar ook jouw eigen tekst, illustratie kan op een t-shirt of een keukenshort. Of liever op een fles wijn of een tas? Ook dat kan! Tevens voor geboortekaartjes, communiekaartjes, flyers, een bedrijfshuisstijl en voor ander grafisch werk kun je bij I-shirts terecht.

Tot snel? Groetjes Inge